WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Feel Good Wilnis nieuws

Wij zijn met ingang van vandaag tot en met 6 april tijdelijk gesloten.

De afgelopen week was voor ons hectisch en onzeker. De overheid adviseerde om een minimale onderlinge afstand van 1,5 meter te bewaren. Iets wat voor ons kappers tijdens het uitvoeren van behandelingen onmogelijk is.

Wij zijn de afgelopen week nog open geweest met de nodige getroffen hygiënemaatregelen. Uit bescherming voor ons team en onze klanten hebben wij toch besloten dat het niet langer verantwoord is om onze behandelingen voort te zetten.

Wij nemen contact op met de klanten die in deze periode een afspraak bij ons hebben.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via mail of WhatsApp +31 297 28 58 15.

Wij gaan ervan uit per 7 april weer open te gaan!

Wees voorzichtig en zorg goed voor elkaar!

Team Feel Good Salon Wilnis

Maak nu bij ons kennis met Keune You

admin nieuws, nieuws

Maak kennis met Keune You – haarverzorging op maat

Met Keune You kan jouw kapper persoonlijk afgestemde producten voor je maken. Voor iedereen is er een oplossing op maat, zowel in de salon als voor thuis gebruik. Nadat je een persoonlijke haardiagnose hebt gekregen, kan de kapper kiezen uit tien verschillende haarelixers.

 

Een wereld aan oplossingen om het haar gezond en de kleur mooi te houden.
Met meer dan 100 mogelijke combinaties vind jouw kapper voor jou de perfecte oplossing. Je kan het product toegepast krijgen in de salon of op maat laten maken voor thuis gebruik.

Er zijn zes elixers voor verzorging en vier voor kleuronderhoud. Elke verzorgende elixir bevat unieke technologieën voor volume, gladheid, glans, verzorging, krullen en kleur.

De elixirs voor kleuronderhoud bevatten hoog-geconcentreerde pigmenten om koelblond, rood, koper en koelbruin haar te onderhouden. Zo wordt er tijdens het wassen en verzorgen van je haar extra kleurpigment toegevoegd als je kleur dreigt terug te lopen.

De elixirs kunnen ook in combinatie gebruikt worden met Keune-behandelingen, zoals Bond Fusion, Miracle Elixir en Care maskers.

Samenwerking met Cosmetique Totale huidtherapeuten

admin nieuws

Bij Cosmetique Totale werken ervaren huidtherapeuten met de beste medische lasers en peelings. Ze kunnen als geen ander veilig, snel en effectief acné littekens, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, tatoeages en rimpels verwijderen.

Regelmatig is er een therapeut van Instituut Cosmetique Totale aanwezig in onze beauty salon.
Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult, dan kan dat via de website:
https://cosmetique-totale.nl/ of stel je vraag direct via telefoonnummer: 085- 9022080.
Je kunt ook telefonisch contact met onze salon opnemen, zodat wij de afspraak voor je inplannen.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0297-285815.