De oplossing voor dikker, voller uitziend haar!

Feel Good Wilnis nieuws

Dunner wordend haar is een veelvoorkomend probleem, dat maar liefst 50% van alle mannen en vrouwen treft. Voorkomen is beter dan genezen, dus als je tekenen van dunner wordend haar opmerkt, raadpleeg dan een van onze medewerkers.

Er zijn verschillende oorzaken van haarverlies:

Genetische factoren kunnen de oorzaak zijn van dunner wordend haar. Vrouwen zullen merken dat het haar bij de scheiding en haarlijn dunner wordt, terwijl mannen haar op de kruin en aan de voorkant beginnen te verliezen. Nioxin kan helpen het haarverdunningsproces te vertragen.

Stress en trauma zijn ook nauw verbonden met haaruitval. Je kunt haarverlies ervaren wanneer je je in een situatie bevindt die je stressniveau verhoogt. Haarverlies zal niet onmiddellijk optreden, maar kan 6 tot 12 maanden na de stressvolle periode ontstaan.

Voeding en dieet kunnen ook een belangrijke rol spelen bij haaruitval, aangezien gezond haar van binnenuit groeit. Het haar groeit door het opnemen van vitamines en voedingsstoffen uit onze voeding.

Haaruitval kan ook een gevolg zijn van verschillende gezondheidsproblemen, hormoonschommelingen of een bijwerking van bepaalde medicijnen. De haarzakjes zijn ongelooflijk gevoelig voor veranderingen in het lichaam en stoffen in de bloedbaan.

Herken je bovengenoemde haarproblemen bij jezelf en weet je niet goed wat je ermee aan moet? Maak dan een afspraak voor een gratis hoofdhuidanalyse. Onze Nioxin specialiste bespreekt je probleem en onderzoekt je haar en hoofdhuid met behulp van een special microscoop voor hoofdhuidonderzoek. Vervolgens krijg je deskundig advies.