Een goed gevoel over je uiterlijk. Dat is waar wij jou bij willen helpen. Daarom voeren wij niet alleen de door jou gevraagde behandelingen uit. Alles begint met een goed advies. Wij houden rekening met je gezichtsvorm, kijken middels een kleuranalyse welke kleur jou het beste staat en bespreken hoe je je haar thuis goed kunt onderhouden.

 

Voorafgaand aan elke knipbehandeling wordt je haar gewassen. Na het knippen wordt je haar standaard losjes met de hand gedroogd. Bij het stylen gebruiken wij daarna nog een tool en/of een product om het haar te modelleren.

 

Je afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden. Dit kan telefonisch tijdens onze openingstijden, anders kan je ons altijd mailen of een WhatsApp bericht sturen. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd, moeten wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Producten

Feel Good Salon Wilnis is een Keune Ambassador salon. Deze onderscheiding staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knip, kleur en styling.

De Keune filosofie is erop gericht om de professionaliteit van de kapper te ondersteunen met innovatieve haarverzorgingsproducten en tegelijkertijd inspiratie te bieden voor creatieve haarmode.

Naast Keune werken wij ook met NIOXIN. NIOXIN stimuleert de hoofdhuid waar het menselijk haar in de meest gezonde vorm optimaal kan groeien, mits er een ontgifte, geactiveerde, gevoede en beschermde hoofdhuid is zonder cosmetische restanten uit conventionele shampoos en conditioners.

Science en research op zijn best, verrijkt met de hoogste kwaliteit en de meest pure grondstoffen, samen een technologisch superieur product voor uw haar en hoofdhuid. Hierdoor is het een perfecte remedie tegen onder andere beginnende vormen van kaalheid.

Prijslijst

DAMES knippen (kort haar) vanaf € 35
DAMES föhnen (kort haar) € 30
DAMES knippen (lang haar) vanaf € 42,50
DAMES föhnen (lang haar) € 37,50
DAMES uitgroei kleuren vanaf € 45
DAMES semi permanente kleuring vanaf € 35
DAMES highlights vanaf € 70
DAMES permanent vanaf € 95
HEREN knippen € 32,50
HEREN tondeuse coupe € 20,50
KIDS - t/m 12 jaar knippen € 27,50