Wij werken met de extensions van Great lengths

 

 

Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths had als doel om een doeltreffend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en toename van volume voor fijn en dun haar. Na langdurig research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths de meest optimale oplossing ontworpen en een bijna niet meer te verbeteren methode ontwikkeld.

Great Lengths werkt met 100% echt haar, wat beschikbaar is in oneindig veel kleuren en verschillende lengtes tot wel 60 cm. En dat in verschillende structuren: steil, krul of slagen, passend bij de structuur van je eigen haar. 

De kwaliteit van dit gepatenteerde product heeft ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaalt en toonaangevend is in haarverlenging en volume vermeerdering. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld. 

Dat is de reden dat ook wij als Feel Good Salon Wilnis voor dit mooie kwaliteitsmerk hebben gekozen.

Wil jij ook langer en/of voller haar? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Wij adviseren je graag!