Cosmetique Totale

Feel Good Salon Wilnis heeft een samenwerking met huidtherapeuten van Cosmetique Totale.

Bij Cosmetique Totale werken ervaren huidtherapeuten met de beste medische lasers en peelings.
Ze kunnen als geen ander veilig, snel en effectief acné littekens, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, tatoeages en rimpels verwijderen.

Regelmatig is er een therapeut van Instituut Cosmetique Totale aanwezig in onze beauty salon. Graag nodigt zij je uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult kan de huidtherapeut je huid goed bekijken en kun je jouw wensen bespreken. Vervolgens kan de huidtherapeut met deze informatie je een persoonlijk advies geven voor een behandelplan dat aansluit bij jouw wensen. Ook kan de huidtherapeut direct vertellen of deze therapie wordt vergoed door de zorgverzekeraar of wat de eventuele kosten zijn.
Deze samenwerking is een waardevolle toevoeging aan onze beautysalon; zo kunnen wij je op werkelijk elk gebied van huidverzorging van dienst zijn!

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult, dan kan dat via de website: https://cosmetique-totale.nl/ of stel je vraag direct via telefoonnummer: 085- 9022080. Je kunt ook telefonisch contact met onze salon opnemen, zodat wij de afspraak voor je inplannen.