In 1984 begon Lydia in een kamertje aan huis met twee stoelen en een wasbak “Salon Lydia”. In 1985 kwam ook dochter Esther in de salon, waarop in 1988 de woonkamer werd verbouwd tot een echte kapsalon met vijf stoelen en twee wasbakken.

Na jarenlang hard werken, met een geloof om verder te groeien, verhuist “Salon Lydia” in 1994 naar de Wilnisse Zuwe.  In 2005 ontstond er een vennootschap tussen moeder Lydia en haar dochter Esther, waarna de salon in 2007 door Esther volledig werd overgenomen.

Haarmode Lydia, met een nieuw logo (de schaar), was geboren. Omdat er opnieuw meer ruimte nodig was, verhuisde Haarmode Lydia in 2008 naar de Dorpsstraat en opnieuw kon er een stoel worden toegevoegd aan het interieur.

Tot op de dag van vandaag is deze salon een heerlijke plek om te ontspannen, voor een gezellig praatje, maar natuurlijk vooral een plek waar geknipt en gekleurd wordt. Zowel jong als oud bezoekt de salon en zowel mannen als vrouwen blijven met plezier komen.

Een nieuw filiaal was een droom en met het filiaal in Woerden kwam deze droom uit (2011). Ook al was het even wennen in Woerden, de reacties waren overweldigend. Haarmode Lydia kan met trots zeggen inmiddels ook in Woerden een fijne klantenkring te hebben opgebouwd en een geweldig team weten te creëren.

In 2012 werd de salon in Wilnis opnieuw uitgebreid met twee extra stoelen en een extra wasbak. In datzelfde jaar werd de salon in Woerden uitgeroepen als leukste kapsalon van de provincie Utrecht. Wat een feest en wat was men trots op het gehele team van Haarmode Lydia!

In 2014 was het tijd voor een nieuwe huisstijl. Haarmode Lydia wordt een Feel Good Salon. Een plek waar u zich thuis voelt, waar u met een glimlach de salon verlaat en waar kwaliteit en service voor op staan.

In 2018 is er tijd voor vernieuwing. De salon in Woerden sluit en het gehele team komt in Wilnis te werken. Extra vierkante meters, een verbouwing en een nieuwe naam kenmerken dit jaar. De salon biedt een totaalconcept aan op het gebied van uiterlijke verzorging. Haarmode Lydia gaat vanaf nu door als Feel Good Salon Wilnis.

We hopen dat u nog vele jaren meegeniet van alles wat Feel Good Salon Wilnis voor u in petto heeft. Bedankt voor wat u al die jaren al voor ons heeft betekend!