Pedicure Praktijk Antoinette

 

Mijn naam is Antoinette Tijdeman en ben sinds 2013 gediplomeerd pedicure. Ik heb de modules dermatologie, psoriasis en nagel en huidveranderingen gevolgd.

 

De voet heeft mij altijd geïnspireerd, we vragen immers de hele dag veel van onze voeten. Daarom is een goede voetzorg van uiterst belang. Om dit zelf te doen kan weleens lastig zijn, maar ook als dat niet het geval is kan het een weldaad voor het menselijk brein en lichaam zijn. Mijn behandelingen eindigen altijd met het incremen van de voeten (en heb ik nog even tijd over wordt dat, na overleg, opgevuld met een voetmassage).

Ook kan je voor een complete voetmassage bij mij terecht. Deze duurt eveneens 45 minuten.

Maar wat dacht je van een nagelreparatie wanneer er een stukje bijvoorbeeld is afgebroken of heb je een schimmelnagel? Dan kan nagelreparatie een uitkomst bieden en loop je zonder schaamtegevoel de hele zomer met verzorgde voeten rond.

 

Raadpleeg mijn website www.pedicurepraktijkantoinette.nl voor foto's en alle mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

Ik ben op maandagmiddag, woensdag en vrijdag te vinden bij Feel Good Salon Wilnis.

 

Ik hoop je in mijn praktijk te ontmoeten.

 

T | +31 6 52 66 17 15

E | info@pedicurepraktijkantoinette.nl

Prijslijst

45 min. Standaard behandeling € 37,50

Nagels knippen, eventueel verwijderen eelt en likdoorns en/of kloven, frezen en polijsten, incrèmen van de voeten.

60 min. Luxe behandeling € 49,50

Nagels knippen, eventueel verwijderen eelt en likdoorns en/of kloven, frezen en polijsten, incrèmen van de voeten, inclusief uitgebreide voet massage én lakken van de nagels met topcoat.

90 min. Luxe behandeling € 75,50

Nagels knippen, eventueel verwijderen eelt en likdoorns en/of kloven, frezen en polijsten, incrèmen van de voeten, inclusief uitgebreide voet massage én lakken van de nagels met gellak.

45 min. Voetmassage € 37,50

Betreft het onderbeen, dus vanaf knie tot voet.

Nagelreparatie grote teen € 21,50
Nagelreparatie hele voet € 49,50
Aanbrengen gellak € 37,50