Pedicure

Mijn naam is Antoinette Tijdeman en ben sinds 2013 gediplomeerd pedicure. In april 2018 volg ik een opleiding met de modules dermatologie, psoriasis en nagel en huidveranderingen.

De voet heeft mij altijd geïnspireerd, we vragen immers de hele dag veel van onze voeten. Daarom is een goede voetzorg van uiterst belang. Om dit zelf te doen kan weleens lastig zijn, maar ook als dat niet het geval is kan het een weldaad voor het menselijk brein en lichaam zijn. Mijn behandelingen eindigen altijd met het incremen van de voeten (en heb ik nog even tijd over word dat, na overleg, opgevuld met een voetmassage).

Ook kan je voor een complete voetmassage bij mij terecht. Deze duurt eveneens 45 minuten.

Maar wat dacht je van een nagelreparatie wanneer er een stukje bijvoorbeeld is afgebroken of heb je een schimmelnagel? Dan kan nagelreparatie een uitkomst bieden en loop je zonder schaamtegevoel de hele zomer met verzorgde voeten rond.

Raadpleeg even mijn website (pedicurepraktijkantoinette.nl) voor foto's en alle mogelijkheden en ik hoop je in mijn praktijk te ontmoeten.

Prijslijst

Standaard behandeling
Nagels knippen, eventueel likdoorns verwijderen, eventueel eelt verwijderen, incrèmen van voeten 45 min €29,95
Luxe behandeling
Nagels knippen, eventueel likdoorns verwijderen, eventueel eelt verwijderen, aflakken met topcoat, voetmassage, incrèmen van voeten € 60 min € 39,95
Voetreflexmassage
Betreft het onderbeen, dus vanaf knie tot voet € 45min € 29,95
Diversen
Likdoorn verwijderen € 25,00
Nagelreparatie grote teen € 16,95
Nagelreparatie hele voet € 29,95