Zonnige Zomer Weken bij Cosmetique Totale!

Feel Good Wilnis nieuws

Weer of geen weer, bij Cosmetique Totale laten we jou stralen deze zomer! Tijdens de Zonnige Zomer Weken heeft Cosmetique Totale een aantal behandelingen voor jou geselecteerd die jou helpen om deze zomer goed voor de dag te komen.

 

Lekker in je vel met de Zomerpeeling

In de zomer heeft je huid het zwaar te verduren. Zonlicht en droge lucht door bijvoorbeeld airconditioning zorgen vaak voor huidproblemen als acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Wil jij jouw huid deze zomer echt beschermen én in topconditie houden, kom dan snel langs voor deze Zomerpeeling.

 

Ontharen oksels en bikinilijn

Hoe fijn zou het zijn om voor eens en altijd verlost te zijn van haargroei onder je oksels en op je bikinilijn? Een super gladde huid zonder jeuk, stoppeltjes of bultjes én nooit meer hoeven scheren of waxen? Klinkt als het perfecte begin van deze zomer, toch? En speciaal tijdens de Zonnige Zomer Weken profiteer je nu van 20% korting bij het ontharen van je oksels en bikinilijn. Dus waar wacht je nog op, vraag nu een gratis consult aan en kijk wat er voor jou mogelijk is!

 

NIEUW: Summer Treatment 2020

Kleine rode bultjes op je billen of aan de achterkant van je bovenarmen? Als we heel eerlijk zijn hebben we er allemaal wel eens last van. En hoewel misschien niet altijd zichtbaar voor anderen, kan het er toch voor zorgen dat jij je zomers minder comfortabel in je bikini of zomerjurkje voelt. Maar gelukkig is dat niet langer nodig!

 

Tattoo verwijderen? Ook in de zomer!

Wil jij af van jouw tatoeage en wil je daar niet langer mee wachten? Start dan deze zomer met het verwijderen van jouw tattoo en geniet van 50% korting tijdens de gehele kuur! Dankzij de unieke combinatiebehandeling met de Picoplus laser aangevuld met een Focus Dots treatment ben je niet alleen sneller van je tatoeage af, maar heb je ook veel minder kans op complicaties. Aarzel dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

 

Bring a friend voucher

Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Cosmetique Totale en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Kom dan bij Cosmetique Totale langs tijdens de Zonnige Zomer Weken en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!